Mulesoft

De Digitale transformatie begint met een visie en strategie.
Klanten willen tegenwoordig snelle, digitale ervaringen die altijd beschikbaar zijn. Krijgen ze die niet dan gaan ze ergens anders heen.

Hoe pak je een digitale transformatie aan? Dit is een vraag waar veel organisatie beslissers mee kampen. Het kan alleen worden opgelost als je begrijpt welke centrale rol integratie speelt bij digitale transformatie.

En dit is waar MuleSoft bij kan helpen.

Wij kijken uit naar ieders ervaring, specifieke uitdaging en of hulpvraag voor het opstellen van een Roadmap, een routekaart voor een strategie en excellente operatie.

Op de Mulesoft Anypoint servers zijn API’s aan het werk. Je kunt een API zien als een soort van intermediair, die het verzoek van een gebruiker doorgeeft aan een systeem en vervolgens de reactie van het systeem retourneert aan die gebruiker.

MuleSoft maakt de integratie van gegevens gemakkelijk door de inzet van API’s, ofwel Application Programming Interfaces, waardoor je een compleet beeld van de klant hebt, je bedrijfsprocessen kan automatiseren en consistente klantervaringen biedt. Precies waar jouw klanten naar op zoek zijn.

Door het gebruik van API’s wordt elke integratie als het ware een herbruikbare bouwsteen. Deze optimalisatie van herbruikbare processen maakt dat organisaties hun IT-levering ook kunnen versnellen, wendbaarder worden en op grote schaal kunnen innoveren.

De resultaten spreken voor zichzelf. Uit onderzoek van Forrester bleek dat MuleSoft-klanten in nog geen drie jaar tijd een ROI van 445% behaalden. Bovendien waren developers 90% minder tijd kwijt aan het onderhouden van API’s en integraties.

Binnen het Mulesoft-platform is het eenvoudig mogelijk om met een drag-en-drop editor schema’s te bouwen wat er moet gebeuren in bepaalde scenario’s.

Bijvoorbeeld als er een bestelling wordt toegevoegd aan het ordersysteem, moet er automatisch een pakketzending worden aangemaakt bij een koeriersdienst zoals PostNL. Dat zou een hele simpele integratie kunnen zijn, maar ook het dupliceren van data van een CRM-pakket naar een ticketsysteem of klantenforum.

Mulesoft is hierin zeker niet uniek. De Mulesoft oplossingen zijn er wel heel goed in, graag delen we deze use cases en ervaringen met u.

Wij kijken uit naar uw ervaring, uw uitdaging en of hulpvraag voor het opstellen van een Roadmap, een routekaart voor uw strategie en excellente operatie.
Digitale transformatie begint met een visie en strategie.

We kijken uit naar een kennismaking, horen graag uw uitdaging en of oplossing. Use cases, ervaringen en successen zijn ervoor om te delen.

Data Driven Projects – Data Driven Professionals – Sinds 1998.
Yellowstones gebouw aan de Nijverheidsweg Noord 60- 50
3812 PM Amersfoort – Amsterdam – Nederland
Stuur een mail via het onderstaande formulier bel ons 0031-628843396 of we zijn te vinden op Twitter

Onze experts staan klaar om u te helpen bij oa de volgende trajecten:

 • Technologiebeoordelingen
 • Rationalisatie van diensten
 • Roadmap definitie, een routekaart naar optimalisatie en verandering
 • Oplossingsarchitectuur
 • Benodigde leverings- en integratiediensten
 • Ontwikkeling van API en diensten
 • DevOps
 • Project- en programmabeheer
 • Microservices
 • Leveranciersmanagement
 • Integratie met externe platforms en verouderde systemen
 • Implementatie en uitvoering.


  Bewijs dat je menselijk bent door te selecteren de kopje.